Viimeiset viikot ovat kovan kiputilanteen takia pitäneet kirjoitustyöni tauolla. Paljon on toki mielessä pyörinyt asioita, joista mielelläni kirjoittaisin, mutta nyt on armon aika itseä, perhettä ja vielä mahassa kehittyvää lasta kohtaan menossa. Päiviin toki mahtuu hyviäkin hetkiä, mutta niiden vähyyden vuoksi olen keskittänyt voimavarani perheeseeni. Kirjoittamisen ääreen palaan, kunhan tilanne tasaantuu. Kipujen vuoksi vähiin jäävät unet ottavat veronsa. Jäljellä olevat raskausviikot ovat onneksi huvenneet päiviin ja sektiopäivämäärä lähestyy. Kohta meitä on neljä!

Toki koen huonoa omaatuntoa blogini aktiivisia lukijoita kohtaan, mutta voin luvata, etten ole teitä unohtanut. Paljon olette mielessä pyörineet viimeisten viikkojen aikana. Blogia aloitteasseni päätin, että tätä en jätä "kesken" ja sen päätöksen takana seison vieläkin. Vaikka nyt kirjoitusväli onkin venynyt pitkäksi. Olen pienen panokseni antanut Älä sairastu vakavasti -blogille, joka on tänään saanut Ylen julkaiseman jutun pohjalta näkyvyyttä paljon. Tämän innoittamana myös muut  tahot ovat uutisoineet aiheesta ja erilaisia asiantuntijalausuntojakin on juttuihin liitetty. Ensimmäinen kirjoitukseni julkaistiin blogissa jo keväällä, mutta tulevina päivinä blogissa tarinani saa jatkoa tämän hetken kuulumisien myötä. Kannattaa tutustua blogiin ja aiheen uutisointiin!
 

http://yle.fi/uutiset/aivokasvaimen_hidas_hoito_tuhosi_nuoren_tyton_naon__blogi_paljastaa_laakarien_mokat_suomessa/7328107